Werken bij Unilogic

Op zoek naar een leuke uitdagende baan in de ICT? Dan is Unilogic het juiste adres. Unilogic is onderdeel van de Vincere Groep: een groep van zeven bedrijven met meer dan 400 werknemers verspreidt over Nederland. Wij zijn gevestigd in Sittard. 

Ons team bestaat uit circa 55 medewerkers met allen een ambitie om Unilogic de meest deskundige IT-dienstverlener in Zuid-Nederland te maken. Ben jij klaar voor een leuke uitdaging in de IT-branche? Dan ben jij bij ons op de juiste plek. 

Aan de slag bij Unilogic

Actuele vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw gewenste vacature er niet bij?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwinsten die ons team willen versterken. Ben jij de IT-specialist die wij zoeken voor Unilogic? Stuur dan je CV met motivatie via onderstaande contactformulier.

ICT vacature bij unilogic
Alle voordelen op rij

Waarom kiezen voor Unilogic als werkgever?

Wij zijn altijd opzoek naar ambitieuze medewerkers die ons team willen komen versterken. 

Leuk team

Je wordt met open armen ontvangen in een gezellig en gedreven team. Wij zijn een informeel bedrijf waar iedereen elkaar persoonlijk kent. Ook buiten werktijden pakken collega’s zich geregeld samen voor leuke activiteiten. 

Toffe projecten

Unilogic is dé IT-partner van een aantal grote organisaties in Nederland. Met interne kennisdeling en interdisciplinaire projectgroepen werk je aan complexe vraagstukken om zo onze klanten optimaal te kunnen helpen.

Vitaliteit

Via ons vitaliteitsprogramma ontvang je vele voordelen zoals dagelijks fruit, kortingen op sportabonnementen, wekelijks verse soep en nog veel meer. 

Groeipotentie

We willen je ten alle tijden ondersteunen in jouw persoonlijke groei. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je te specialiseren en verder te ontwikkelen. 

Het verhaal van Rogier

Werken bij Unilogic

Rogier van der Kooy is een bekend gezicht binnen Unilogic. Rogier is manager Support en is samen met zijn team o.a. verantwoordelijk voor de binnenkomende meldingen en vragen van onze klanten. 

Rogier begon ooit als stagiaire binnen Unilogic en is vervolgens doorgegroeid binnen het bedrijf.  Zijn eerste uitdaging begon bij onze onderwijsklant Innovo waar Rogier geruime tijd hen heeft ontzorgt met uiteenlopende IT zaken.

Na de detachring bij Innovo van enkele jaren is Rogier aan de slag gegaan als sr. engineer bij Unilogic. Na 8 jaar in deze functie heeft Rogier nog gevarieerde rollen gehad binnen Unilogic en is hij op de dag van vandaag manager van het support team. 

Rogier is verantwoordelijk voor o.a. de eerstelijns-Servicedesk, bewaakt de KPI’s en de klanttevredenheid en zorgt voor de grappen op de werkvloer.

Rogier van der Kooy, Manager Support

altijd binnen 24 uur een reactie

Stuur nu jouw C.V. in!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl