Duurzame samenwerking voor de beste oplossingen

Unilogic is de ICT-partner voor scholen, (semi)overheden en bedrijven in heel Nederland. Vanuit duurzame samenwerking realiseren wij de beste oplossingen voor hun behoeften, compleet met alle benodigde producten en diensten. Daardoor kunnen onze klanten zich volledig richten op hun kernactiviteiten en kunnen hun gebruikers optimaal presteren.

Zo werken wij

Als familiebedrijf koesteren wij de waarden die ons succesvol hebben gemaakt, sinds onze oprichting in 1996. Wij geloven in de meerwaarde van langdurige samenwerking met klanten, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Daarom werken wij met een platte organisatie en korte lijnen. Zo kunnen wij de beste oplossingen realiseren, investeren in onze klanten en harde kwaliteitsgaranties bieden.

Onze unieke oplossing

De basis van oplossingen voor klanten leggen wij met ons eigen cloud-platform, dat wij flexibel inrichten. Dat combineren wij met bestaande producten en oplossingen, bijvoorbeeld van Microsoft. Iedere klant heeft bij ons zijn eigen, private cloud in onze eigen datacenters in Nederland. Zo garanderen wij de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Klanten kunnen altijd op- en afschalen: eenvoudig en flexibel. Waar nodig combineren wij de private cloud met publieke cloud oplossingen zoals Office365. De mix van omgevingen noemen we de hybrid cloud. De toekomst zien wij online. Dus daar zetten wij vooral op in.

Wij zijn goed in

  • Realiseren van complete en flexibele ICT-oplossingen in de cloud.
  • Met hoge kwaliteit, stabiliteit en continuïteit tegen een scherpe prijs.
  • Vooral voor organisaties van 75 tot 1000 medewerkers en met meerdere vestigingen.
  • Betrokkenheid: wij kennen iedere klant en zijn uitdagingen, daar helpen wij bij.
  • Ontzorgen: met modulaire, geïntegreerde dienstenpakketten om klanten volledig te ondersteunen voor hun ICT.
  • Betrouwbaarheid: hoogwaardige oplossingen op basis van harde en hoge servicegaranties.
  • Persoonlijk contact: altijd één vast aanspreekpunt en vaste teams die hun klanten kennen.
  • Innovatie: onze eigen R&D-afdeling werkt continu aan nieuwe oplossingen voor onze klanten.

Certificeringen

Innovatie

De eigen afdeling Research & Development (R&D) van Unilogic is een belangrijke aanjager van innovatie. Doordat wij niet alleen bestaande producten van anderen benutten, maar ook zelf producten ontwikkelen, kunnen wij klanten de beste oplossingen bieden tegen zeer scherpe prijzen. Door onze productontwikkeling kunnen wij blijven innoveren op basis van de behoeften en ervaringen van onze klanten.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan altijd voorop bij onze dienstverlening. Daarom werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten van A-merken en zijn wij ISO-gecertificeerd: ISO 9001 voor kwaliteit van onze processen en dienstverlening en ISO 27001 voor informatiebeveiliging. Onze betrouwbaarheid is geborgd in heldere, transparante afspraken die wij maken met klanten. Bovendien is ons verloop van personeel (en klanten) zeer laag.

Onze historie

Oorspronkelijk begon Unilogic in 1996 als computerwinkel in Sittard. Naast de toenmalige assemblage van computers groeide door de jaren heen steeds meer ICT-diensten en onze eigen productontwikkeling. In eerste instantie vooral voor het onderwijs (Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Speciaal Onderwijs) en semi-overheden, later ook voor bedrijven. Tegenwoordig werkt Unilogic met 60 hoogopgeleide specialisten vanuit Sittard, Arnhem, Zuid-Holland en Noord-Nederland, voor klanten door heel Nederland.

Wilt u meer informatie of advies?

Contact
Visual & Webdesign