Over Unilogic

Unilogic is de ICT-partner voor scholen, (semi)overheden en bedrijven in heel Nederland. Vanuit duurzame samenwerking realiseren wij de beste oplossingen voor hun behoeften, compleet met alle benodigde producten en diensten. Daardoor kunnen onze klanten zich volledig richten op hun kernactiviteiten en kunnen hun gebruikers optimaal presteren.

Unilogic is onderdeel van Dustin. Dustin is een toonaangevende online IT partner in Scandinavië en de BeNeLux. Het doel van Dustin is om klanten te helpen voorop te blijven lopen door de juiste IT oplossing te bieden, op het juiste moment en voor de juiste prijs. Lees meer op Dustin.nl

Persoonlijk en op maat

Uw vaste partner
in IT

Vlekkeloze ICT is een randvoorwaarde waardoor mensen in staat zijn hun werk te doen. Dat is belangrijk. Unilogic ziet het als haar taak om voor medewerkers van bedrijven, zorginstellingen, overheden en scholen díe randvoorwaarden te scheppen, zodat zij zich op hun primaire proces kunnen richten.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

De klant wil graag serieus worden genomen. Unilogic zorgt ervoor te weten wat er bij de klant speelt en welke uitdagingen er spelen in de branche van de klant. Daarnaast is een klant bij ons geen nummer. Wij bezoeken onze klanten regelmatig om te begrijpen hoe wij hen optimaal kunnen ondersteunen. Tevens heeft de klant bij ons altijd een vast aanspreekpunt voor vragen zodat problemen snel opgepakt kunnen worden. 

Betrouwbaar
Unilogic levert diensten op basis van heldere transparante afspraken en vaste prijzen. Wij zijn een breed multidisciplinair bedrijf, met eigen tooling die wij vanuit onze diepe technologische kennis vlot en betrouwbaar kunnen blijven ontwikkelen in de richting van de klantwens en marktvraag die ontstaat.
Deskundig

Unilogic heeft bevlogen medewerkers, die deskundig zijn en net dat extra stapje zetten. Met meer dan 23 jaar ervaring in de branche hebben wij de nodige kennis opgedaan om u zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen.

Unilogic is de IT-partner in Limburg
Duurzame samenwerking voor cloud oplossingen
Veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid

Duurzame samenwerking voor
de beste oplossingen

Vanuit duurzame samenwerking realiseren wij de beste oplossingen voor hun behoeften, compleet met alle benodigde producten en diensten. Daardoor kunnen onze klanten zich volledig richten op hun kernactiviteiten en kunnen hun gebruikers optimaal presteren.

De basis van oplossingen voor klanten leggen wij met ons eigen cloud-platform, dat wij flexibel inrichten. Dat combineren wij met bestaande producten en oplossingen, bijvoorbeeld van Microsoft. Iedere klant heeft bij ons zijn eigen, private cloud in onze eigen datacenters in Nederland. Zo garanderen wij de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Klanten kunnen altijd op- en afschalen: eenvoudig en flexibel. Waar nodig combineren wij de private cloud met publieke cloud oplossingen zoals Office365. De mix van omgevingen noemen we de hybrid cloud. De toekomst zien wij online. Dus daar zetten wij vooral op in.

Onze certificeringen

Unilogic is ISO 27001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Deze certificeringen zijn de leidraad voor de uitvoering van al onze diensten en processen.
Onze historie

Uitgegroeid van computerwinkel naar een professioneel IT bedrijf

Oorspronkelijk begon Unilogic in 1996 als computerwinkel in Sittard. Naast de toenmalige
assemblage van computers groeide door de jaren heen steeds meer ICT-diensten en onze eigen productontwikkeling. In eerste instantie vooral voor het onderwijs (Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Speciaal Onderwijs) en semi-overheden, later ook voor bedrijven. Tegenwoordig werkt Unilogic met 55 hoogopgeleide specialisten vanuit Sittard voor klanten door heel Nederland.

Onze services

Waar zijn wij goed
in - onze services

Jarenlange ervaring, kennis en kunde stellen Unilogic in staat om automatiseringsprocessen zó in te richten dat ICT hanteerbaar en betaalbaar wordt voor professionele gebruikers. Door werkplekken en ICT-omgevingen te standaardiseren zorgen wij ervoor dat duizenden gebruikers áltijd toegang hebben tot actuele software en dat zij kunnen vertrouwen op de meest op.

01

Onze professionele en gekwalificeerde servicedeskmedewerkers helpen u graag. Dit zorgt voor optimale continuïteit van uw werkzaamheden.

LEES MEER
01

Support

Support
02

Een altijd werkende werkplek die zorgt voor een hogere werk efficiëntie.

LEES MEER
02

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer
03

De kern van uw organisatie is het netwerk, wij beheren en beschermen uw data zodat u ongestoord kunt werken.

LEES MEER
03

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer
04

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie 24/7 beveiligd is tegen online gevaren.

LEES MEER
04

Security

Security
05

Blijf in deze snel veranderende wereld up-to-date met onze software.

LEES MEER
05

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling
Testimonials

Wat zeggen onze
klanten over Unilogic?

Emilia Clarke
Stichting Lijn 83
Koen Wijers
“Unilogic neemt de volledige technische verantwoordelijkheid waardoor ik mij op andere taken kan richten. Er wordt gezorgd voor complete ontzorging en er is altijd ruimte voor ideeën.”
Emilia Clarke
Conexus
Jeroen Swaab
"Al 15 /16 jaar zijn wij klant bij Unilogic en door middel van outscouring worden al onze schoollocaties ontzorgt op het gebied van ICT. "
Tijd voor een kennismaking?

Neem contact op

Unilogic
Bezoekadres

Unilogic B.V.
Bergerweg 110
6135 KD Sittard

dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl