19 03 - 2020

Unilogic met betrekking tot het COVID-19 virus

Unilogic volgt nauwlettend de ontwikkelingen rondom COVID-19 (het Coronavirus). Met de uitgebreide maatregelen die zijn aangekondigd door het kabinet en het RIVM, hebben wij deze maatregelen aangescherpt om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken. Wij volgen hierbij de richtlijnen die zijn aangegeven door het RIVM. Deze maatregelen gaan per direct in en blijven gelden tot minimaal 6 april 2020.

Wij beschikken als organisatie over de technologie en tools om het werk vanaf elke locatie veilig te kunnen uitvoeren en u te blijven ondersteunen. Net als u, nemen wij continu beslissingen over thuiswerken, het voorkomen van onnodige reizen en wij houden adviezen van de autoriteiten nauwlettend in de gaten om iedereen in ons team veilig te houden.

Onderstaand treft u enkele maatregelen over hoe wij u blijven ondersteunen de komende dagen, weken en maanden.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft ten aanzien van de mogelijkheden die u op het gebied van ICT kunt nemen binnen uw organisatie. Uiteraard kunt u met uw vragen bij ons terecht en beoordelen wij gezamenlijk met u wat de mogelijkheden zijn voor eventuele aanpassingen. Wij proberen u waar mogelijk te ondersteunen, met als uitgangspunt dat wij onze resources en continuïteit niet in gevaar willen brengen en willen waarborgen.

Wanneer u aan de hand van bovenstaande informatie vragen heeft, dan kunt u ons telefonisch bereiken via de gebruikelijke contactpersonen en telefoonnummers of tijdens kantooruren op ons algemene telefoonnummer +31 (0)46 457 18 30.

Delen

Ander nieuws

Visual & Webdesign