01 01 - 2018

Unilogic introduceert de EDUportal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

EDUPortal is een persoonlijk bureaublad in de cloud, dat het beste van twee werelden met elkaar verenigt, t.w. EDUgrip (voor o.a. het gebruikersbeheer) en Office 365. De gebruiker (van leerling tot directeur) komt op school via “single sign on” direct op dit gepersonaliseerde bureaublad terecht, of logt thuis op een webbased omgeving in om hetzelfde bureaublad te kunnen gebruiken. En dit kan op vrijwel alle type devices!

Met EDUPortal is er altijd en overal toegang tot e-mail, agenda’s, documenten, snelkoppelingen en contactpersonen. De gebruiker kan op eender welk device werken met de meest recente cloudversies van de Office-applicaties. En via EDUPortal is het ook mogelijk om nieuwsberichten te publiceren, afgestemd op de rol van de gebruiker.

De voordelen op een rijtje:

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop.

Delen

Ander nieuws

Visual & Webdesign