Printing

Heeft u al eens gekeken naar de beste print-, kopieer- en scanoplossing voor uw organisatie? Een kritische blik op de behoeften en mogelijkheden van uw organisatie is waardevol vanwege de kosten en de werk efficiëntie van uw medewerkers.

Printing blijft een belangrijk onderdeel van de moderne werkplek. Via Managed Print Services neemt Unilogic al uw zorgen uit handen.

Print oplossingen die zorgen
voor meer werkefficiëntie

Unilogic kan u alle hoogwaardige oplossingen bieden voor documentbeheer en printservices. Dat doen wij zelf en waar nodig kunnen ook specialisten van onze zusterorganisaties worden benut. Zo helpen wij organisaties ook om bedrijfsprocessen en printsystemen te professionaliseren. Met als hoogste doel: overzichtelijk en veilig beheer met optimale beschikbaarheid. U kunt daarvoor bijvoorbeeld een multifunctioneel systeem aanschaffen (of leasen) en het beheer uitbesteden. Het is maar net wat voor uw organisatie het meest aantrekkelijk is.

De beste print-, kopieer- en scanoplossing voor uw organisatie
De beste optie voor u

Verschillende manieren voor printing

Unilogic kan op 2 manieren een complete printoplossing leveren; wij hebben een nauwe samenwerking met Canon waardoor wij u een totaaloplossing kunnen bieden op het gebied van printing. PrintiX is de nieuwe manier van printen. Via deze cloudoplossing kunt u met ieder device gemakkelijk printen.
Printing via Canon

Unilogic kent een nauwe samenwerking met Canon. Waarom dan Canon apparatuur afnemen in combinatie met Unilogic? Unilogic is in staat om de eerste en tweedelijns calls op te vangen en daarnaast het (functioneel) beheer uit te voeren voor de klant. Op deze manier heeft de klant zelf geen werk aan de omgeving en kan de klant zich richten op haar primaire kerntaken.

Unilogic Printix

PrintiX is een cloudoplossing voor printservers die nu nog vaak gebruikt worden. De oplossing maakt het mogelijk om verschillende soorten printers op te nemen in de cloud. Hierdoor wordt het mogelijk om vanaf ieder device te printen naar de printers met behoud van functionaliteit. Tevens is er ook de mogelijk om over de verschillende locaties te printen. Denk hierbij aan een ambulant medewerker die thuis een print opdracht geeft en deze vervolgens op locatie uit de printer haald middels de QR code.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl