Hardware van Unilogic

Goed werkende hardware is essentieel voor uw IT-omgeving. De ontwikkelingen op dit gebied zijn amper bij te houden en daarom kunt op ons advies rekenen. 

Van aanschaf tot reparatie en onderhoud; Unilogic regelt het allemaal en adviseert u over de mogelijkheden in lijn met uw strategische koers.
Alles in huis voor uw organisatie

Hardware mogelijkheden bij Unilogic

Klanten van Unilogic kunnen altijd rekenen op complete en geïntegreerde ICT-oplossingen. Daarom kunt u ook voor al uw hardware en software bij ons terecht. Wij kiezen voor kwaliteit en stabiliteit en werken daarom met alle gangbare A-merken. Onze specialisten adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw situatie en behoeften.

Waarom?

Onze specialisten geven u een objectief advies over de keuze voor de juiste hardware. Door onze intensieve samenwerking met diverse partners, bieden wij de nieuwste producten van  tegen de beste prijs.

Unilogic is de IT-partner in Limburg
Hardware volledig aangepast naar uw wensen & behoeften

De aanschaf van nieuwe hardware

Unilogic kan uw organisatie uitgebreide hardware opties aanbieden van verschillende leveranciers. Wanneer u kiest voor de aanschaf van uw nieuwe hardware bij Unilogic wordt zo spoedig mogelijk bij Unilogic voor u gereed gemaakt en zorgen wij ervoor dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft.

Via uw vaste accountmanager vindt afstemming plaats met u zodat de levering volledig is afgestemd op uw wensen en u altijd geïnformeerd bent.

Duurzaamheid

In het kader van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen biedt Unilogic het refurbishen van laptops, als ook een tweede optie voor volledige recycling van de hardware. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het reduceren en hergebruiken van verpakkingsmateriaal. Dit ontzorgt u van extra materialen en zorgen we voor milieubewuste omgeving. 

Reparatie & Garantie

Unilogic fungeert als centraal meldpunt voor het melden van storingen/defecten van uw hardware.

U ontvangt binnen enkele werkuren na het indienen van de melding een terugkoppeling met de planning en de reparatiedoorlooptijd. 

Unilogic coördineert dit gehele proces en blijft eigenaar van het ticket en bijbehorend issue totdat de aanmelder bevestigt dat alles naar tevredenheid is opgelost.

Hardware lease

Wat zijn de ambities en plannen van uw organisatie? De financiële diensten van Unilogic zijn bedoeld om uw behoeften goed te laten aansluiten op uw investeringsmogelijkheden. Of het nu gaat om investeringen in uw ICT-omgeving, nieuwe devices voor gebruikers, switches of bijvoorbeeld exclusieve copiers. Onze specialisten kunnen u adviseren over de mogelijkheden en transparante leaseconstructies voor de door u gewenste looptijd. Wij kijken welke oplossing het best bij u past. Hardware lease zorgt ervoor dat u voor een vast bedrag per maand de beste apparatuur in huis hebt. 

Maandelijkse leasekosten: transparant & stabiel 100%
Flexibel door eenvoudig op- en afschalen. 90%
Extra investeringsruimte 80%

Unilogic helpt u graag met het gebruiksklaar aanleveren van de hardware. Van imaging en het installeren van applicaties tot aan security. Wanneer u de hardware ontvangt, kunt u er direct mee aan de slag!

Hardware lease voor de moderne werkplek
Meer weten over onze hardware en leaseconstructies?

Neem contact op met onze experts

Samen kunnen wij de wensen en behoeften van uw organisatie bespreken. Onze specialisten voorzien u graag van gepast advies. 

Contact gegevens​

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl