De digitale werkplek

Deze tijd vraagt om een flexibele werkplek die altijd aansluit bij uw wensen. Werken op ieder moment, vanuit iedere locatie en ongeacht het device; dat is de digitale werkplek.

Prime Workspace is dé online werkomgeving voor een snellere manier van communicatie, meer gebruiksgemak en eenvoud voor u en uw organisatie.

Prime Workspace

De moderne en flexibele werkplek

Onze veranderende werkomgeving vraagt om technologieën die mee gaan met uw wensen en behoeften.

Voorheen werkte we achter onze pc op kantoor, maar op vandaag de dag is ons werk ook buiten kantoormuren te vinden. Deze digitale werkplek, genaamd Prime Workspace, is altijd, overal en op ieder device toegankelijk waardoor kennisdeling en de productiviteit van uw medewerkers wordt bevordert.

De essentie van een online werkomgeving

Vandaag de dag zijn wij vrijwel altijd verbonden en te bereiken, wat het voor iedereen mogelijk maakt om thuis of op afstand te werken. Medewerkers hebben minimaal twee apparaten, zijn veel en vaak langer onderweg en werken steeds meer met elkaar samen. Als gevolg van onsamenhangendheid, onoverzichtelijkheid en onduidelijkheid over de manier waarop er thuis of op afstand wordt gewerkt, ontstaan er obstakels bij het samenwerken.
Unilogic is de IT-partner in Limburg
Digitale werkplek
Waarom kiezen voor een online werkomgeving?

De voordelen van de digitale werkplek

Communicatie bevordering
Wanneer medewerkers op verschillende manieren en verschillende apparaten met elkaar en klanten willen communiceren dient dit ook op een efficiënte manier te kunnen plaatsvinden. De digitale werkplek ondersteunt én overbrugt die verschillen door alle communicatievormen en -middelen terug te brengen op één plek. Een plek waar vanuit medewerkers op één apparaat kunnen (beeld)bellen en chatten en daardoor afdeling overstijgend kunnen communiceren en samenwerken.
Altijd toegang tot informatie

De hoeveelheid (digitale) informatie en gegevens binnen een organisatie groeit iedere dag. Dit wordt op verschillende plekken opgeslagen, waardoor u het overzicht kwijt kunt raken. Informatie wordt
heen-en-weer gestuurd of lokaal opgeslagen en raakt
daardoor moeilijk vindbaar of verloren. Om medewerkers te helpen is het belangrijk dat het aantal verschillende plekken waar informatie wordt opgeslagen teruggebracht wordt naar één plek. Een
plek waar iedere medewerker informatie kan vinden, bewerken en delen op basis van zijn of haar afdeling, rol en de daarbij behorende rechten.

Veilig werken

Om overal te kunnen werken moet een werkplek ook overal beschikbaar zijn en moet er waar dan ook een veilige verbinding naar de werkplek tot stand gebracht kunnen worden. Wanneer hier geen mogelijkheid toe is, geen beleid over is of (vertrouwelijke) informatie niet wordt versleuteld ontstaan er risico’s.

Wij streven naar de maximaal haalbare dataveiligheid in een werkbare omgeving. Hiertoe bieden wij vooruitstrevende en bewezen beveiligingsdiensten en zien wij er op toe dat apparaten en gegevens optimaal beveiligd zijn.

De ervaringen van één van onze klanten

De digitale werkplek van stichting Lijn 83

Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers over verschillende locaties continu in verbinding blijven met elkaar? Dat was een uitdaging waar Stichting Lijn 83 Primaire onderwijs voor kwam te staan.

Samen in verbinding staan

Vooral tijdens de coronacrisis is de mogelijkheid van hybride werken voor stichting Lijn 83 van essentieel belang geworden. Bovenschools ICT Coördinator Koen Wijers beschrijft deze essentie dan ook als “het optimaal samenwerken en continu in verbinding staan met collega’s dat is voor ons samen krachtig leren”

De digitale werkplek
Ontdek de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u zich door ons laten adviseren en inspireren, of meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op!

Wij helpen u graag.

Contact gegevens​

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl