Werkplekbeheer

Een veilige altijd werkende werkplek hoeft geen droom te zijn. Het uitbesteden van uw werkplekbeheer zorgt ervoor dat u zich weer kan bezig houden met uw kerntaken. 

Wij zorgen ervoor dat uw traditionele en online werkplek optimaal ingericht, beveiligd en met de laatste software ondersteund is.
+
Ontzorgde locaties
%
Uptime servers
+
Jaren ervaring

Wat houdt werkplekbeheer in?

Onder werkplekbeheer verstaan we het inrichten, beheren en monitoren van werkplekken. Wij zorgen ervoor dat u direct met uw aangeschafte hardware en software aan de slag kunt gaan. Daarnaast blijven wij op afstand uw werkplekken beheren en monitoren en waar nodig bieden wij ook ondersteuning op locatie. Een goed werkende werkplek zorgt namelijk voor een optimaal gebruiksgemak en een hogere productiviteit.
Werkplekbeheer: inrichten, beheren en monitoren van werkplekken
werkplekbeheer door Unilogic
Waarom kiezen voor?

Alle voordelen van werkplekbeheer door Unilogic

Wij weten hoe vervelend het kan zijn als uw dagelijkse werk onderbroken wordt. Dit is echter niet alleen vervelend maar ook kost het u geld wanneer uw medewerkers niet door kunnen werken. Het uitbesteden van werkplekbeheer kent vele voordelen die niet alleen voor kostenbesparing zorgen, maar meer! 

Inrichting

Bij de aanschaf van uw nieuwe hardware en software artikelen zorgen wij ervoor dat u hiermee direct mee aan de slag kunt gaan. Alles wordt tot in de puntjes voor u op maat geïnstalleerd. 

Beheer

Op afstand beheren wij uw werkplek, hierdoor blijft deze optimaal werkend vanuit iedere locatie.  

Monitoring

Door onze continue monitoring van uw werkplek voorkomen wij eventuele storingen waardoor u ongestoord kan verder werken. Doordat wij uw werkplek blijven monitoren zijn bestanden en applicaties altijd gewaarborgd bij een calamiteit. 

Heeft u een vraag voor ons?

Neem contact met ons op

Twijfelt u over het uit handen geven van werkplekbeheer? Wij maken graag kennis met u om al uw vragen te beantwoorden.

Laat hiernaast uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.

Contact gegevens​

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl