Netwerkbeheer

De grootste frustratie voor organisaties is wanneer techniek niet werkt. Door netwerkbeheer uit te besteden aan Unilogic wordt u volledig ontlast van deze zorgen. Met ons netwerkbeheer garanderen wij de continuïteit van uw organisatie. 

+
Jaren ervaring
%
Uptime trackrecord
+
Ontzorgde locaties

Wat houdt netwerkbeheer in?

Jarenlange ervaring in solide netwerkbeheer stelt ons in staat om de infrastructuur snel en stabiel te houden, ook als daar aanpassingen voor nodig zijn. 24/7 monitoren wij het netwerkbeheer waardoor u gegarandeerd bent van veilig en ongestoord werken.

Waarom kiezen voor netwerkbeheer?

Netwerkbeheer zorgt ervoor dat de integriteit van data en systemen wordt gewaarborgd. Door het plaatsen van servers die alleen toegankelijk zijn voor netwerkbeheerders waarbij ook netwerk bekabeling en
connectoren beveiligd zijn zorgen wij ervoor dat deze niet door derden kunnen worden gebruikt.

Unilogic is de IT-partner in Limburg

De voordelen van netwerkbeheer

Het netwerk is de kern van uw IT-infrastructuur. Op afstand zorgen onze experts ervoor dat uw data beheerd worden en problemen vroegtijdig opgelost worden.

Ontzorging
Wij zorgen ervoor dat u altijd online en bereikbaar bent, hierdoor kunt u zich focussen op uw corebusiness. Door onze specialistische kennis bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden netwerk waar u géén omkijken aan heeft. Heeft u vragen? Dan helpen wij u direct.
Veiligheid

Unilogic is ISO9001, ISO27001 en NEN 7510 gecertificeerd, dit zorgt voor kwaliteitswaarborging van al onze processen. De IT-infrastructuur wordt 7x24 uur gemonitord op storingen. 

Kostenbesparing
Mochten er problemen voorkomen dan kunnen wij deze vaak op afstand al oplossen, dat bespaart kosten voor een netwerkbeheerder op locatie.
Zullen wij samen de mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op

Wilt u graag ontzorgt worden van een traag netwerk? Altijd veilig bij uw bestanden kunnen komen? Dan kunnen wij u helpen. Unilogic is al meer dan 23 jaar actief in de IT-sector en daardoor kunnen wij met onze ervaring uw organisatie naar een hoger niveau brengen.

Zullen wij samen de mogelijkheden van netwerkbeheer bespreken? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Contact gegevens​

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl