Security

Door het toenemend aantal online gebruikers liggen hackers op de loer. Een veilige werkplek is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe beschermt u uw bedrijfsnetwerk tegen de gevaren van de moderne wereld? 

Unilogic biedt verschillende security opties aan die uw gegevens en die van uw organisatie optimale bescherming bieden.

Wacht niet tot het te laat is

Waarom uw security verbeteren?

Bescherm uw organisatie van de gevaren van buitenaf. Door het toenemende gebruik van online toepassingen liggen er steeds meer bedreigingen op de loer. U kunt echt niet meer zonder een goed security beleid. Maar wat zijn redenen om de informatiebeveiliging aan te pakken? 

Duidelijk informatiebeleid voor uw medewerkers 75%
Veilig vertrouwelijke informatie delen 90%
Uw organisatie laten voldoen aan de beveiligingseisen 90%
Bescherm uw organisatie van de gevaren van buitenaf.
Bescherm uw organisatie

Ons aanbod in security

Organisaties werken met steeds meer (privacygevoelige) data binnen specifiekere wet- en regelgeving. Tegelijkertijd blijven kwaadwillenden speuren naar kwetsbaarheden. En dat gaat verder dan alleen binnen technische IT-omgevingen. Ook het menselijk handelen zorgt regelmatig voor kwetsbare situaties.
Unilogic heeft een groot scala aan security oplossingen, we lichten er een paar uit. Heeft u behoefte aan extra beveiliging? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Content filtering
Content filtering (ook wel bekend als informatiefiltering) is een methode om ongewenste of malafide webpagina's af te schermen en uit te sluiten van toegang of beschikbaarheid ten gunste van de bescherming van de werkplek en uw bedrijfsgegevens.
Multi-Factor Authenticatie (MFA)
Wachtwoorden, ongeacht hun complexiteit, die worden gebruikt voor apparaten, netwerken en platformen zijn niet langer voldoende om de beveiliging van het gebruikers account te garanderen. Geavanceerde phishing en andere aanvallen kunnen ertoe leiden dat de namen en wachtwoorden van gebruikers worden gepost en verkocht worden op het DarkWeb. Multi-Factor Authenticatie (MFA) is een authenticatie methode waarbij de online gebruiker twee stappen succesvol moet doorlopen om ergens toegang tot te krijgen.
Anti-virus
Via antivirussoftware wordt er bescherming geboden tegen meer dan alleen virussen, namelijk tegen alle kwaadaardige software zoals malware & anti-spyware. Via antivirussoftware wordt bescherming geboden tegen meer dan alleen virussen, nl. alle kwaadaardige software zoals malware & anti-spyware. De antivirussoftware scant hiervoor bestanden en matcht deze met codes en gedrag om besmettingen te voorkomen.

Professionals in
informatiebeveiliging

Jarenlange ervaring, kennis en kunde stellen Unilogic in staat om automatiseringsprocessen zó in te richten dat ICT hanteerbaar en betaalbaar wordt voor iedere gebruiker. Onze slogan is niet voor niets ‘IT for People’. Met onze kernwaarden persoonlijk, deskundig en betrouwbaar doen wij er alles aan om eindgebruikers te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze ongestoord hun werk kunnen doen. Op elk device, op elke locatie, wanneer ze maar willen en dit alles uiteraard veilig en stabiel.
70%

Verbetering processen

70%

Minder beveiligingsincidenten

Wij helpen u graag

Neem contact met ons op

Bescherm uw organisatie van de gevaren van buitenaf. Door het toenemende gebruik van online toepassingen liggen er steeds meer bedreigingen op de loer. U kunt echt niet meer zonder een goed security beleid.

Zullen wij samen de security mogelijkheden bespreken? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Contact gegevens​

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl