Software

Voor goedwerkende IT is software van uiterst belang. Wij bieden variërende Software as a Service mogelijkheden aan die hét gereedschap zijn voor uw organisatie. We vertellen u er graag meer over.

Verschillende mogelijkheden passend bij uw behoeften

Software as a service

Middels onze nauwe samenwerkingen met toonaangevende leveranciers, biedt Unilogic haar klanten ruime mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter in te richten met diverse softwarepakketten.
Naast onze eigen software voor ICT-oplossingen in de cloud, kunt u ook voor andere software terecht bij Unilogic. Denk bijvoorbeeld aan de software van Microsoft. Ons team van specialisten staat voor u klaar, voor advies en om alles optimaal te laten functioneren. Voor optimale samenwerking tussen applicaties koppelen onze specialisten dagelijks tientallen applicaties. Dat zorgt voor meer productiviteit en efficiëntie bij onze klanten en dat hun gebruikers prettiger werken en beter presteren.​
Unilogic is de IT-partner in Limburg

Efficiënt werken
met onze software

Remote Management & Monitoring (RMM)

RMM staat voor Remote Monitoring en Management en is een volledig cloud gebaseerde oplossing. Deze pro actieve software tool geeft meer en beter inzicht in het IT-netwerk, ook op afstand.

Een goed functionerend werkstation is voor iedere medewerker essentieel. Ook in de IT geldt dat voorkomen beter is dan genezen. De RMM tool geeft inzicht in de werkplekken welke actief zijn in uw netwerk waarbij de prestaties van deze werkstations gemonitord worden. Hierdoor kunt u vroegtijdig problemen signaleren.

Wij vertellen u graag meer

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl