Unified communications

Beter en efficiënter werken met Unified Communications

De manier waarop mensen in organisaties werken, verandert continu en razendsnel. Nieuwe technologie maakt ons efficiënter, productiever en laat mensen beter samenwerken. Dit is mogelijk door snelle en betrouwbare verbindingen, hosted telefonie en bijvoorbeeld video-vergaderen. Unilogic heeft de specialisten in huis waarmee u deze stappen kunt zetten en communicatiemiddelen kunt integreren en optimaal laat samenwerken.

De verbinding: uw fundament

Unified Communications (UC) is het stroomlijnen en optimaal laten samenwerken van alle technologieën voor communicatie en productiviteit. Snelle en betrouwbare verbindingen zijn hiervoor de basis. Er is een ruime keuze aan soorten verbindingen. Glasvezel is helaas niet overal beschikbaar. Onze specialisten kennen de alternatieven en de mogelijkheden voor de behoeften van uw organisatie.

Wireless-As-A-Service

Ook intern moeten uw verbindingen natuurlijk goed zijn: met WiFi, bekabeling of een combinatie van beide. Met een site survey brengen onze specialisten uw locatie, gewenste functionaliteiten, bestaande infrastructuur en de benodigde hardware in kaart. Dit wordt getoetst aan uw eisen. Daarna kan een goed voorstel, budget en planning worden gemaakt voor uw ideale oplossing.

Telefonie: doe meer voor minder

Bijna alles kan via internet, ook bellen. Dat moet natuurlijk wel perfect en stabiel functioneren. Dan kunt u kosten besparen, bereikbaarheid verbeteren en uw telefonie koppelen aan applicaties voor e-mail of bijvoorbeeld uw CRM. De officiële naam hiervoor is VoIP (Voice over Internet Protocol). Onze VoIP-specialisten vertellen u graag over de mogelijkheden. Dit zijn belangrijke voordelen:

  • Bespaar tot 70% op telefoonkosten
  • Onderling bellen en doorschakelen is gratis
  • Altijd bereikbaar: vast of mobiel maakt niet uit
  • Eenvoudig bedienen van centrale (met applicatie)

Het nieuwe vergaderen: video conferencing

Een vergadering organiseren kan ingewikkeld zijn. Hoe krijg je snel iedereen tegelijk bij elkaar op één locatie? Video conferencing biedt uitkomst en is zeer efficiënt. Unilogic biedt hiervoor verschillende oplossingen, waaronder Skype for Business van Microsoft en een gebruiksvriendelijke video conferencing dienst (HD-kwaliteit) via internet. Hieraan kunnen tot maar liefst 100 mensen gelijktijdig deelnemen, gewoon met hun eigen smartphone, PC of iPad. Allemaal met uw eigen huisstijl.

Onze datacenters: snel en veilig

Unilogic werkt uitsluitend met zeer goed beveiligde datacenters in Nederland. Daarmee garanderen wij de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten. En hierdoor weten zij altijd waar hun data staat. Onze datacenters zijn via een eigen netwerk met elkaar verbonden en met Amsterdam Internet Exchange. Hierdoor zijn wij in staat om alle soorten diensten aan te bieden over dit netwerk. Veilig en snel.

Wilt u meer informatie over:
Unified communications?

Contact

Heeft u vragen?Andere Diensten

Beheer & Support

Benut advies van onze specialisten voor uw ICT-omgeving.

Beheer & Support

Cloud oplossingen

Werken in de cloud. Altijd, overal en met ieder apparaat.

Cloud oplossingen

Document solutions

Efficiënt structureren, beheren en optimaliseren van documenten en dossiers.

Document solutions

Financiële diensten

Onze ICT-oplossingen voor een vast bedrag per maand of jaar.

Financiële diensten

Hard- & software

Devices, licenties en accessoires van alle gangbare A-merken.

Hard- & software

On premise oplossingen

Naast de cloud hebben wij ook hiervoor de oplossingen in huis.

On premise oplossingen

Security services

Wij zijn uw partner voor informatiebeveiliging, van antivirus tot 24/7 monitoring.

Security services

Training en consultancy

Benut advies van onze specialisten voor uw ICT-omgeving.

Training en consultancy

Unified communications

Snelle en betrouwbare verbindingen, hosted telefonie en videoconferencing.

Unified communications
Visual & Webdesign