Security services

Bescherm uw netwerk, gebruikers en gegevens

Door de opmars van online werken is de bescherming van uw netwerk, data en gebruikers tegen hackers, virussen en andere bedreigingen steeds belangrijker geworden. Dit moet integraal gebeuren om effectief, efficiënt en écht veilig te zijn. Unilogic heeft hiervoor niet alleen de experts en oplossingen in huis. Wij bieden klanten met ons cloud-platform continu actieve bescherming, zonder dat zij hier omkijken naar hebben.

Gewoon veilig zonder omkijken naar ICT

Veel online gevaren die recentelijk in het nieuws kwamen – zoals virussen, ransomware en phishing – waren voor klanten van Unilogic geen enkel probleem. Zij kunnen gewoon altijd verder werken omdat onze specialisten ‘achter de schermen’ de ICT-omgeving continu monitoren en actief beschermen. Onze klanten en hun gebruikers merken daar niets van. En dat is precies zoals het volgens ons bedoeld is. Uw bescherming zit dus veilig ingebakken in onze oplossing.

Door het monitoren van systemen en data kunnen veel veiligheidsrisico’s proactief worden opgelost. Al voor een netwerk wordt blootgesteld aan gevaar. Dat is een zeer efficiënte methode om dreigingen buiten de deur te houden.

Experts voor al uw security vraagstukken

Ook met al uw andere vraagstukken op het gebied van ICT-security kunt u terecht bij onze specialisten. Zij kunnen samen met u kijken naar een complete aanpak voor de bescherming van uw organisatie. Van content filtering op uw netwerk, tot een security training voor medewerkers en de bescherming van kwetsbare endpoints (zoals smartphone of privé laptop) van uw gebruikers.

Risicoanalyse en begeleiding

Met een risicoanalyse legt u een goede basis voor integraal veiligheidsbeleid. Onze specialisten kennen uw branche, de risico’s en specifieke wet- en regelgeving. Daarmee kijken ze naar de processen en risico’s in uw organisatie. Vaak wordt een penetratietest (pentest of ethical hack) uitgevoerd om kwetsbaarheden in kaart te brengen. Na dit onderzoek krijgt u een rapportage met aanbevelingen. Daarmee kunt u gerichte keuzes maken voor het (laten) oplossen van kwetsbare punten.

Onze garantie voor uw informatiebeveiliging

Goede informatiebescherming wordt steeds belangrijker voor organisaties, mede door de Meldplicht Datalekken en de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG/GDPR). Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop bij de dienstverlening van Unilogic. Dat wordt onderstreept door onze ISO-certificering voor informatiebeveiliging (ISO 27001). Dat is een belangrijke garantie dat er geen informatie (van Unilogic of klanten) onbevoegd naar buiten komt. Al onze digitale (ICT) en fysieke beveiligingsmaatregelen (bedrijfspand en datacenters) voldoen hiervoor aan de ISO-normen.

Wilt u meer informatie over:
Security services?

Contact

Heeft u vragen?Andere Diensten

Beheer & Support

Benut advies van onze specialisten voor uw ICT-omgeving.

Beheer & Support

Cloud oplossingen

Werken in de cloud. Altijd, overal en met ieder apparaat.

Cloud oplossingen

Document solutions

Efficiënt structureren, beheren en optimaliseren van documenten en dossiers.

Document solutions

Financiële diensten

Onze ICT-oplossingen voor een vast bedrag per maand of jaar.

Financiële diensten

Hard- & software

Devices, licenties en accessoires van alle gangbare A-merken.

Hard- & software

On premise oplossingen

Naast de cloud hebben wij ook hiervoor de oplossingen in huis.

On premise oplossingen

Security services

Wij zijn uw partner voor informatiebeveiliging, van antivirus tot 24/7 monitoring.

Security services

Training en consultancy

Benut advies van onze specialisten voor uw ICT-omgeving.

Training en consultancy

Unified communications

Snelle en betrouwbare verbindingen, hosted telefonie en videoconferencing.

Unified communications
Visual & Webdesign