EDUportal - Gebruikersportaal

De persoonlijke portal voor al uw gebruikers

EDUportal is dé oplossing om scholen veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen met een persoonlijke portal voor gebruikers. Door de slimme combinatie van EDUgrip en Office 365 is het inrichten en onderhouden van EDUportal veilig en gemakkelijk. Het verenigen van de twee omgevingen faciliteert optimaal het samen werken, leren en kennis delen.

Vertrouwde omgeving met persoonlijk bureaublad

Binnen onderwijsorganisaties staat het samen werken, leren en kennis delen centraal. EDUPortal ondersteunt dit volledig door informatie en communicatie te stroomlijnen. Dit kan de kwaliteit van het onderwijs aanzienlijk verbeteren. Hierbij is EDUportal voor gebruikers een virtueel en persoonlijke bureaublad, met snelkoppelingen en gepersonaliseerde informatieblokken met de highlights uit applicaties of werkgroepen. Ook bevat het bureaublad diverse communicatietools.

Speciaal voor alle rollen in het onderwijs

EDUportal helpt gebruikers vanuit alle denkbare rollen binnen het onderwijs. Afhankelijk van een rol worden specifieke informatieblokken getoond. Bij een leerling bijvoorbeeld de laatste taken, wie er jarig is of informatie uit werkgroepen. Een leerkracht kan de schoolkalender en bijvoorbeeld bepaalde toets-resultaten van leerlingen opnemen. Een bestuurder kan juist informatieblokken met statistische informatie uit het LVS (leerlingvolgsysteem) laten tonen.

De inrichting

De inrichting van de portal kan volledig door Unilogic worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk dat delen door uw eigen functioneel beheerders van de school worden verzorgd. Het uitgangspunt van Unilogic is echter altijd om onderwijsorganisaties zoveel als mogelijk te ontzorgen. Zodat scholen zo goed mogelijk kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Wilt u meer informatie over:
EDUportal - Gebruikersportaal?

Contact

Heeft u vragen?Visual & Webdesign