EDUgrip - De ICT-basis

Het ICT-fundament voor het onderwijs

Wilt u zich volledig concentreren op uw kerntaken met de absolute zekerheid dat uw ICT-voorzieningen perfect geregeld zijn? EDUgripĀ® is de flexibele totaaloplossing voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en het Speciaal Onderwijs.

Van cloud tot beheer en support

Met EDUgripĀ® biedt Unilogic de basisvoorziening voor de ICT-behoeften in het onderwijs. In de cloud en met ondersteuning van lokale (on premise) onderdelen als dat nodig is. Compleet met beheer, support, telewerken en security services bieden wij de mogelijkheid uw ICT-infrastructuur compleet uit te besteden.

Veilige basis in de private cloud

De basis van onze oplossingen voor het onderwijs wordt gelegd met ons eigen cloud-platform, dat wij voor iedere organisatie flexibel inrichten. Iedere onderwijsinstelling krijgt zo een eigen, private cloud in onze eigen datacenters in Nederland. Daarmee garanderen wij veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van uw online leer- en werkomgeving.

Full service ICT-partner

Wij combineren ons platform met bestaande producten en oplossingen. Waar nodig en gewenst combineren wij de private cloud met publieke cloud oplossingen (zoals Office365). Zo hebben wij alle diensten in huis om uw full service ICT-partner te zijn.

Wilt u meer informatie over:
EDUgrip - De ICT-basis?

Contact

Heeft u vragen?Visual & Webdesign