UNIgrip - De ICT-basis

De basis voor ICT bij bedrijven en overheden

Wilt u zich volledig concentreren op uw kerntaken met de absolute zekerheid dat uw ICT-voorzieningen perfect geregeld zijn? UNIgrip® is de flexibele totaaloplossing voor bedrijven en (semi)overheidsinstellingen.

Het ICT-fundament voor uw behoeften

Met UNIgrip® kunt u de continuïteit van uw ICT op diverse manieren veiligstellen, volledig afgestemd op de behoeften in uw organisatie. De basis van uw oplossing wordt gelegd met ons eigen cloud-platform, dat wij voor iedere organisatie flexibel inrichten. Waar nodig combineren wij de private cloud met publieke cloud oplossingen (zoals Office365). De mix van omgevingen noemen wij de hybrid cloud. Uiteraard bieden wij ook ondersteuning voor lokale (on premise) onderdelen als dat nodig is.

Van werkplekbeheer tot financiële diensten

Daarnaast zijn ook onze diensten voor beheer & support, security services, financiële diensten en de levering van hard en software beschikbaar. Daarmee hebben wij alles in huis om uw ICT-infrastructuur compleet te outsourcen. En u kunt altijd eenvoudig op- en afschalen. Zo blijft u flexibel.

Uw data veilig in een private cloud

Iedere organisatie krijgt bij ons een eigen, private cloud in onze eigen datacenters in Nederland. Daarmee garanderen wij de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van uw online werkomgeving.

Speciaal voor de behoeften in het onderwijs is er EDUgrip®.

Wilt u meer informatie over:
UNIgrip - De ICT-basis?

Contact

Heeft u vragen?Visual & Webdesign