UNIportal - Gebruikersportaal

De persoonlijke portal voor uw gebruikers

UNIportal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, met een persoonlijke portal voor uw gebruikers. Door de slimme combinatie van UNIgrip en Office 365 is het inrichten en onderhouden van de UNIportal veilig en gemakkelijk. Het combineren van de twee omgevingen faciliteert het samen werken en kennis delen optimaal.

Vertrouwde omgeving met persoonlijk bureaublad

Het stroomlijnen van informatie en communicatie met UNIportal zorgt voor betere prestaties, samenwerken en meer efficiency in de professionele werkomgeving. Daarbij is UNIportal voor gebruikers het virtuele en persoonlijke bureaublad. Hierop zijn snelkoppelingen en gepersonaliseerde informatieblokken te vinden met de highlights uit applicaties of werkgroepen. Ook bevat het bureaublad diverse communicatietools.

Speciaal voor alle rollen in uw organisatie

UNIportal helpt gebruikers met informatie en bij de taken die passen bij hun rol in de organiatie. Afhankelijk van een rol worden specifieke informatieblokken getoond. Bij medewerkers van een afdeling bijvoorbeeld hun laatste taken, wie er jarig is of informatie uit werkgroepen. Een manager of directeur kan juist informatieblokken met bedrijfskundige gegevens laten tonen.

De inrichting

De inrichting van uw portal kan volledig door Unilogic worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk dat delen door uw eigen functioneel beheerders worden verzorgd. Het uitgangspunt van Unilogic is echter altijd om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Zodat onze klanten zich optimaal kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Wilt u meer informatie over:
UNIportal - Gebruikersportaal?

Contact

Heeft u vragen?Visual & Webdesign