Consultancy & Training

Heeft u behoefte aan advies over de inrichting of het optimaliseren van uw ICT-omgeving? Of wilt u uw medewerkers trainingen aanbieden om beter en efficiënter te kunnen werken met hun ICT-hulpmiddelen? Ook daarvoor kunt u terecht bij Unilogic.

Onze specialisten koppelen de behoeften van uw organisatie aan onze kennis van uw branche, organisatie, beschikbare ICT-oplossingen en waar nodig aan ons trainingsaanbod.

Wij helpen u graag

Hulp en advies waar u beter van wordt

Met actuele kennis over uw organisatie, branche en mogelijke oplossingen geven wij open en eerlijk advies voor uw uitdagingen op het gebied van ICT, communicatie en veiligheid. Unilogic heeft hiervoor diverse specialisten in huis, als aanvulling op onze reguliere dienstverlening. Onze experts zijn de spil in onze informatievoorziening, regelen demosessies, schrijven een plan van aanpak, stellen projectteams samen en zorgen voor de implementatie en gewenste ondersteuning. Het is maar net waar uw behoeften liggen.

Eerlijk en no-nonsense advies

Iedere klant heeft bij ons een vast aanspreekpunt en wordt gesteund door een compact klantenteam dat de eigen klanten kent. Daarin zitten verschillende specialisten. Zij adviseren in heldere taal, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met begeleiden van ICT-trajecten. Met hun kennis en ervaring kunnen wij uw project(en) volledig naar uw wensen realiseren. 

Consultancy & Training
Consultancy & training

Welke training past bij u?

Met gebruiksklare IT-middelen bent u er nog niet. Om IT maximaal te laten bijdragen aan uw processen moeten uw medewerkers en andere betrokkenen er goed mee kunnen werken. Maar hoe maakt u uw organisatie vertrouwd met nieuwe technologie?
Digivaardigheid training
Digivaardigheid is de mate waarin en de manier waarop medewerkers de tools gebruiken die aan hen ter beschikking worden gesteld. Een investering in een IT omgeving vraagt om adoptie bij de medewerkers om het meeste rendement uit de investering te halen.
Instructievideo's

Middels het aanbieden van doelgerichte instructievideo’s worden nieuwe IT-oplossingen sneller eigen gemaakt en kunnen medewerkers op ieder gewenst moment bepalen hun kennis te verrijken en indien gewenst nog eens bekijken.

Volledige It ontzorging

Detacheringsmogelijkheden voor uw organisatie

Detachering door Unilogic

Is het erg druk op uw IT-afdeling? Om u het allerbeste te ondersteunen in uw IT-werkzaamheden heeft u bij Unilogic ook de mogelijkheid om door middel van een tijdelijke uitleen onze medewerker(s) in te zetten voor It-gerelateerde werkzaamheden. Meer weten?
Neem dan contact op met onze professionals.
Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Meer lezen over de services die wij u kunnen bieden?

Op de hoogte blijven binnen de IT-wereld kan erg lastig zijn, naast de zorg om deze zaken op orde te hebben voor uw organisatie moet u zich ook kunnen focussen op uw kerntaken. Unilogic kan u helpen met de IT-ontzorging binnen verschillende servicegebieden.
Wij beantwoorden graag al uw vragen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl