Overheid

ICT-partner voor de uitdagingen van overheden

Door snelle veranderingen in de samenleving verandert de dienstverlening van (semi)overheden aan burgers in hoog tempo. Hetzelfde geldt voor de interne organisatie van overheidsinstellingen en hun behoeften aan ICT-ondersteuning. Toenemende online dienstverlening, veiligheid van gegevens en goede interne communicatie en samenwerking zijn daarbij essentieel.

Unilogic helpt overheden om slimme, efficiënte en toekomstbestendige oplossingen te realiseren, met grote samenhang tussen IT, communicatie en security. Niet alleen als expert op deze gebieden, maar juist doordat wij veel werken voor gemeenten, provincies en andere (semi)overheidsinstellingen. Daardoor kennen wij de uitdagingen en behoeften vanuit hun praktijk en onze ervaring.

Zo kunnen wij u helpen

Unilogic bedient overheidsinstellingen in het hele land. Wij helpen hen doelgericht en efficiënt IT-beleid te ontwikkelen en zorgen voor de realisatie. Deze klanten kiezen vooral voor onze dienstverlening vanwege de stabiliteit en hoge kwaliteit tegen lage kosten. Daarom komt Unilogic vaak als beste uit de bus bij overheidsaanbestedingen.

Wij helpen overheidsinstellingen om doelgericht ICT-beleid te maken en vertalen dit in een prettige, stabiele en veilige werkomgeving. Zodat medewerkers optimaal kunnen (samen)werken in hun eigen vertrouwde omgeving. Altijd, overal en met ieder apparaat.

Onze oplossingen voor overheden

De basis van onze oplossingen wordt gelegd met ons eigen cloud-platform, dat wij voor iedere organisatie flexibel kunnen inrichten. Iedere klant heeft bij ons zijn eigen, private cloud in onze eigen datacenters in Nederland. Zo garanderen wij de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van de werkomgeving. Wij combineren ons platform met bestaande producten en oplossingen. Waar nodig en gewenst combineren wij de private cloud met publieke cloud oplossingen.

Unilogic heeft alle diensten en specialisten in huis om uw full service ICT-partner te zijn. Dat begint vaak met het realiseren of upgraden van de IT-infrastructuur, afgestemd op uw wensen, behoeften en plannen. Daarvoor hebben wij ook alle bijbehorende diensten in huis, zoals netwerk- en werkplekbeheer, advies en ondersteuning. Ook de levering van alle hard- en software kunnen wij natuurlijk voor u verzorgen.

Uw resultaat

Wat uw wensen ook zijn, het resultaat moet zijn dat uw medewerkers en de dienstverlening aan burgers optimaal functioneren. Gefundeerd op een veilige, stabiele werkomgeving. Bescherming van informatie is daarbij essentieel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met adviseren van gemeenten over bijvoorbeeld BIG (Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten) en het adviseren en begeleiden van hun CISO’s (Chief Information Security Officers). Onze kwaliteitsgaranties voor informatiebeveiliging zijn verankerd in onze ISO-certificerting (ISO 27001).

Wilt u meer informatie over:
Overheid?

Contact

Heeft u vragen?Bedrijfsleven

Wij helpen bedrijven om medewerkers en klanten 24/7 toegang te geven tot hun gegevens, met een prettige gebruikerservaring!

Bedrijfsleven

Onderwijs

Als dé specialist voor het onderwijs helpen wij scholen ICT-oplossingen realiseren voor hun behoeften. Die kennen wij als geen ander.

Onderwijs

Overheid

Unilogic helpt (semi)overheden de snel veranderende dienstverlening aan burgers goed uit te voeren.

Overheid
Visual & Webdesign