Onderwijs

ICT-partner voor de uitdagingen van scholen

Belangrijke thema’s voor onderwijsinstellingen zijn de online leeromgeving, 21st century skills, samenwerken, toegankelijkheid, resultaten en kostenbeheersing. ICT speelt een belangrijke rol om hiervoor passende oplossingen te realiseren. Die rol wordt steeds groter en belangrijker.

Unilogic helpt scholen om slimme, toekomstbestendige oplossingen te realiseren voor hun uitdagingen. Daarbij kunnen wij alle zorgen voor ICT uit handen nemen. Wij zijn sinds 1996 dé ICT-specialist voor het onderwijs. Daardoor kennen wij de behoeften en uitdagingen van scholen als geen ander.

Zo kunnen wij u helpen

Unilogic bedient meer dan 1000 onderwijsinstellingen in het hele land. Vooral scholen in het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Speciaal onderwijs. Zij kiezen vooral voor onze dienstverlening vanwege de kwaliteit en stabiliteit van onze werk- en leeromgeving, tegen een scherpe prijs. Wij helpen scholen hun onderwijsvisie vertalen in doelgericht ICT-beleid en een veilige leer- en werkomgeving. Zodat docenten, leerlingen en andere gebruikers optimaal kunnen (samen)werken in hun eigen vertrouwde werkomgeving. Altijd, overal en met ieder apparaat.

Onze oplossingen voor het onderwijs

De basis van onze oplossingen wordt gelegd met ons eigen cloud-platform, dat wij voor iedere school flexibel inrichten. Iedere klant heeft bij ons zijn eigen, private cloud in onze eigen datacenters in Nederland. Zo garandeert Unilogic de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van de werkomgeving. Wij combineren ons platform met bestaande producten en oplossingen. Waar nodig en gewenst combineren wij de private cloud met publieke cloud oplossingen.

Unilogic heeft alle diensten en specialisten in huis om uw full service ICT-partner te zijn. Dat begint vaak met het realiseren of upgraden van de IT-infrastructuur, afgestemd op uw wensen, behoeften en plannen. Compleet met alle bijbehorende diensten, zoals netwerk- en werkplekbeheer, advies en ondersteuning. Ook de levering van alle hard- en software kunnen wij natuurlijk voor u verzorgen.

Uw resultaat

Unilogic levert modulaire dienstenpakketten waarmee u op ICT-gebied volledig ontzorgd wordt. Daardoor kunnen leraren beter focussen op het lesgeven en hun andere kerntaken. Zo kunt u uw aandacht richten op onderwijsinhoudelijke ontwikkelingen met behulp van ICT, de werkdruk in het primaire proces verlagen en de kwaliteit van ICT-voorzieningen verhogen.

Wilt u meer informatie over:
Onderwijs?

Contact

Heeft u vragen?Bedrijfsleven

Wij helpen bedrijven om medewerkers en klanten 24/7 toegang te geven tot hun gegevens, met een prettige gebruikerservaring!

Bedrijfsleven

Onderwijs

Als dé specialist voor het onderwijs helpen wij scholen ICT-oplossingen realiseren voor hun behoeften. Die kennen wij als geen ander.

Onderwijs

Overheid

Unilogic helpt (semi)overheden de snel veranderende dienstverlening aan burgers goed uit te voeren.

Overheid
Visual & Webdesign