Bedrijfsleven

ICT-partner voor de uitdagingen van bedrijven

Veel medewerkers willen 24/7 toegang hebben tot hun gegevens, waar ze ook zijn. Het liefst ook in hun vertrouwde werkomgeving met hun eigen applicaties. Maar natuurlijk wel veilig! Ook klanten krijgen bij bedrijven online steeds vaker toegang tot diensten die zij afnemen. Ook dat moet feilloos functioneren en een prettige ervaring zijn. U wilt zich daarbij waarschijnlijk geen zorgen maken over hardware, software, techniek, beheer of veiligheid. Dat kunt u overlaten aan de specialisten van Unilogic. Wij kennen de uitdagingen van bedrijven omdat wij langdurig samenwerken met onze zakelijke klanten. Zo blijven onze kennis, diensten en aanpak optimaal afgestemd op hun behoeften.

Zo kunnen wij u helpen

Unilogic bedient bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren. Dit zijn vooral MKB-bedrijven met meerdere vestigingen en vanaf zo’n 75 tot ruim 1000 medewerkers. Klanten kiezen vooral voor onze dienstverlening vanwege de hoge kwaliteit en stabiliteit tegen scherpe prijzen. Ook de korte lijnen met onze medewerkers en onze betrokkenheid worden gewaardeerd. Daarvoor werken wij met één vast aanspreekpunt en vaste, compacte teams voor iedere klant. Zo weten wij echt wat er bij u speelt. Ook werken wij graag duurzaam samen met klanten, altijd met een praktische insteek.

Onze oplossingen voor bedrijven

De basis van onze oplossingen wordt gelegd met ons eigen cloud-platform, dat wij voor iedere organisatie flexibel inrichten. Iedere klant heeft bij ons zijn eigen, private cloud in onze eigen datacenters in Nederland. Zo garandeert Unilogic de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van uw online werkomgeving. Wij combineren ons platform met bestaande producten en oplossingen. Waar nodig en gewenst combineren we de private cloud met publieke cloud oplossingen.

Wij hebben alle diensten en specialisten in huis om uw full service ICT-partner te zijn. Dat begint vaak met het realiseren of upgraden van de IT-infrastructuur, afgestemd op uw wensen, behoeften en ambities. Daarvoor hebben wij ook alle bijbehorende diensten in huis, zoals netwerk- en werkplekbeheer, advies en ondersteuning. Ook de levering van alle hard- en software kunnen wij natuurlijk voor u verzorgen.

Uw resultaat

Wij denken graag mee over slimme oplossingen voor de uitdagingen in uw bedrijf. Zodat uw medewerkers optimaal kunnen presteren en prettig samenwerken met elkaar, uw klanten en zakelijke partners. Wij kunnen daarbij alle zorgen voor ICT uit handen nemen. Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en zich blijven onderscheiden van concurrenten.

Wilt u meer informatie over:
Bedrijfsleven?

Contact

Heeft u vragen?Bedrijfsleven

Wij helpen bedrijven om medewerkers en klanten 24/7 toegang te geven tot hun gegevens, met een prettige gebruikerservaring!

Bedrijfsleven

Onderwijs

Als dé specialist voor het onderwijs helpen wij scholen ICT-oplossingen realiseren voor hun behoeften. Die kennen wij als geen ander.

Onderwijs

Overheid

Unilogic helpt (semi)overheden de snel veranderende dienstverlening aan burgers goed uit te voeren.

Overheid
Visual & Webdesign