Moderne werkplek

Nieuwe functies Teams

Onze favoriete Office 365-app Teams gaat weer flink uitbreiden! Tijdens het jaarlijkse Microsoft Ignite-evenement werden, zoals gebruikelijk, weer een aantal nieuwe Teams features onthuld die binnenkort het levenslicht zien. Dat is goed nieuws, want Microsoft Teams heeft het afgelopen jaar een enorme vlucht genomen. Uitbreidingen en verbeteringen zijn altijd welkom, zeker als onze digitale vergaderervaring daarmee nog gelikter uit de verf komt! We hebben de belangrijkste nieuwe Teams functies voor je verzameld.

Moderne werkplek

Microsoft introduceert Viva!

Microsoft introduceert een nieuw digitaal platform: Viva. Speciaal ontworpen voor het digitale tijdperk om jou en je collega’s meer in contact te brengen met elkaar en de organisatie. Microsoft Viva brengt communicatie, kennis, ontwikkeling, middelen en inzichten samen in één geïntegreerde ervaring. Doel: het beste halen uit jezelf! Overal en altijd. Juist in een tijd waarin we veel remote werken en het soms voelt alsof we het contact met elkaar verliezen, is dit een welkome uitbreiding.

Moderne werkplek

5 tips voor Microsoft outlook

Outlook stroomlijnt jouw e-mails, agenda, contactpersonen, taken en meer. Alles op één plek en altijd bij de hand. Op kantoor, thuis en onderweg. Met wereldwijd honderden miljoenen gebruikers zijn er vele tips voor Outlook om jouw productiviteit nog verder te boosten. Goed advies slaan we natuurlijk niet in de wind. Daarom geven we vandaag 5 tips […]

Moderne werkplek

Een externe uitnodigen met Teams

Vergaderen in Teams, dat is dagelijkse prik. Niet alleen met collega’s, maar ook met externe partijen, zoals klanten, ZZP’ers, leveranciers, enz. Een externe uitnodigen binnen Teams is niet ingewikkeld. De manier waarop dit gebeurt is dan ook niet echt een probleem. Veel belangrijker is dat jouw organisatie vooraf goed nadenkt over een aantal zaken. Wanneer iedereen zonder afspraken en spelregels zomaar externen uitnodigt, is dat vragen om problemen. Zorg dat jouw organisatie hier goed over nadenkt, voordat alle sluizen opengaan. Wat je allemaal moet regelen om op een veilige manier een externe uit te nodigen met Teams, zullen we kort toelichten.

Moderne werkplek

Inhoud delen met Teams

We werken steeds meer vanuit huis en de virtuele Teams-vergadering zal aanhouden, ook wanneer Corona op z’n retour is. De populaire Microsoft app heeft het afgelopen jaar een enorme vlucht genomen. Ondanks het gebruiksvriendelijke karakter krijgen we toch regelmatig vragen over Teams. In dit blog zullen we één van de meest gestelde vragen beantwoorden: ‘hoe deel ik inhoud met Microsoft Teams?

Moderne werkplek Nieuws

Teams gaat uitbreiden!

Tijdens het jaarlijkse Microsoft ‘Ignite’ evenement in 2020 werden een aantal nieuwe functies voor Teams aangekondigd die inmiddels bijna allemaal live zijn gegaan. En daar zijn we blij mee, want Teams blijft onverminderd populair. Zeker nu werken op afstand steeds meer de norm wordt en we massaal digitaal vergaderen. Benieuwd naar deze nieuwe functies? Bekijk dan 8 belangrijke Teams updates die jouw vergaderingen nog completer maken!

  • 1
  • 2
dustin-logo-kl
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl