Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Manifest voor ICT in het onderwijs

Zorg voor goed internet op scholen, verlaag de btw op digitale leermiddelen naar 6 procent en maak opleidingen mogelijk die leraren met academische vaardigheden afleveren. Die oproep doen onderwijs en marktpartijen aan de overheid in het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Zij presenteerden het manifest op 24 januari j.l. Ook Unilogic ondersteunt dit, als lid van de Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners (VDOD).

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

Waarom EDUned?

We kunnen er niet meer omheen: ICT is niet meer weg te denken in het hedendaagse onderwijs. Steeds meer bedrijfskritische processen zijn afhankelijk van ICT!
Het gebruik ervan en de wensen zullen sterk blijven groeien: zowel binnen als buiten de school willen gebruikers altijd kunnen beschikken over een degelijke en samenhangende leer- en werkomgeving. Om tegemoet te kunnen komen aan deze wens moeten er hoge eisen gesteld worden aan de kwaliteit en beschikbaarheid van ICT voorzieningen. Dit gaat doorgaans gepaard met forse prijsstellingen.
Door EDUned kunnen centrale, schaalbare oplossingen aangeboden worden voor grote groepen gebruikers (nu al meer dan 120.000!). Hierdoor kan een zeer hoge kwaliteit van ICT voorzieningen tegen zeer lage prijzen geleverd worden. Dit is fijn voor de scholen, maar ook voor de aanbieders, die sneller bereid zijn te investeren in nieuwe innovatieve oplossingen en dus ... in voorsprong!