Laatste Nieuws

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Manifest voor ICT in het onderwijs

Zorg voor goed internet op scholen, verlaag de btw op digitale leermiddelen naar 6 procent en maak opleidingen mogelijk die leraren met academische vaardigheden afleveren. Die oproep doen onderwijs en marktpartijen aan de overheid in het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Zij presenteerden het manifest op 24 januari j.l. Ook Unilogic ondersteunt dit, als lid van de Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners (VDOD).

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

Unilogic wint 4 Europese Aanbestedingen op rij!

Unilogic in Sittard heeft in de afgelopen 4 maanden 4 Europese aanbestedingen op rij gewonnen in de sectoren onderwijs en overheid. Daarmee is een totaalbedrag van ruim 5 miljoen euro gemoeid. 

EDUstream®

Beschikt u over een hoogwaardige breedbandverbinding, dan komen diverse aanvullende diensten binnen uw bereik. Zo kunt u gebruikmaken van ons geavanceerde videoplatform. Daarmee kan op elk digitaal schoolbord of videoscherm live televisie en opgeslagen beelden in fullscreen formaat en van dvd-kwaliteit bekeken worden. Via een gebruikersvriendelijk scherm worden alle publieke zenders en opgenomen programma’s overzichtelijk in beeld gebracht. Opnemen kan eenvoudig met twee muisklikken via een ingebouwde programmagids.

EDUstream® is behalve flexibel ook persoonlijk. Elke gebruiker krijgt zijn eigen omgeving, met onder andere een archief voor het opslaan van beeldknipsels en –plaksels. Handig voor presentaties of websites. Verder kunt u bestaande videobanden en dvd’s uploaden. Met EDUStream® haalt u méér uit internet.

Edustreamedustream