Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Manifest voor ICT in het onderwijs

Zorg voor goed internet op scholen, verlaag de btw op digitale leermiddelen naar 6 procent en maak opleidingen mogelijk die leraren met academische vaardigheden afleveren. Die oproep doen onderwijs en marktpartijen aan de overheid in het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Zij presenteerden het manifest op 24 januari j.l. Ook Unilogic ondersteunt dit, als lid van de Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners (VDOD).

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

Over ons

Unilogic

Over Unilogic

Het bedrijf Unilogic BV is in 1997 door de heer J. Kleijkers opgericht en gevestigd in het Limburgse Sittard. Door de groei van het bedrijf en de focus van haar activiteiten naar hoogwaardige dienstverlening werd in 2002 uitgeweken naar het huidige pand op de Bergerweg te Sittard. Hier werd tevens een nieuw professioneel data- en communicatiecentrum door Unilogic gerealiseerd.

De organisatie van Unilogic wordt gekenmerkt door een platte structuur opgedeeld naar functiegroepen, zodat communicatielijnen kort en efficiënt zijn. Unilogic heeft een afdeling Research & Development, Sales en een vakkundige Service desk, die optreedt als Single Point of Contact voor al haar klanten.

Met passie voor het vak, in-house expertise en een eigen hightech data center en meerdere ontkoppelpunten in het land, is Unilogic al jaren een solide ICT partner voor vele klanten.

 

Onze core business

Onze dienstverlening bestaat uit het ontwerpen, realiseren, inrichten en managen van stabiele en betrouwbare ICT oplossingen. Denk aan diensten als VoIP, WLAN en Virtuele werkplekken die rechtstreeks vanuit ons data center geleverd worden. Tevens kan Unilogic A-merk hardware en randapparatuur leveren.

Om onze klanten nu en naar de toekomst toe, optimaal van dienst te kunnen zijn met samenhangende diensten, hebben wij samenwerkingsverbanden met gerenommeerde expertise bedrijven. Hierdoor kunnen klanten kiezen uit een breed palet aan diensten via één loket, zonder te hoeven schakelen met verschillende partijen.

Onze klantenkring bestaat uit onderwijs- en semioverheid instellingen door heel Nederland.

 

Onze focus

Onze focus richt zich op de continuïteit van úw bedrijfsproces.

Om een hoge kwaliteit dienstverlening te kunnen garanderen, zet Unilogic alleen A-merk componenten in en leveren wij onze diensten over hoogwaardige breedband verbindingen via ons eigen, redundant uitgevoerde data- en communicatie center.

 

Ons aanbod

Vanuit een visie wordt een beleid gevormd.

Graag helpen wij organisaties om de stap van visie naar beleid te zetten, dan wel, het beleid te ondersteunen.

Unilogic ontzorgt organisaties op ICT gebied en maakt informatie beschikbaar voor het management om de organisatie te kunnen sturen.

 

Meer over Ons?

Op de overige pagina's van onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening.

Mocht u meer specifieke informatie willen hebben over hoe Unilogic uw organisatie kan ondersteunen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon: 046 - 457 18 30   

Mail: verkoop@unilogic.nl