de kracht van ICT vertaald úw praktijk
de kracht van ICT vertaald úw praktijk

Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Unilogic wint 4 Europese Aanbestedingen op rij!

Unilogic in Sittard heeft in de afgelopen 4 maanden 4 Europese aanbestedingen op rij gewonnen in de sectoren onderwijs en overheid. Daarmee is een totaalbedrag van ruim 5 miljoen euro gemoeid. 

Het betreft twee stichtingen voor voortgezet onderwijs in Zuid-Holland (Stichting Galilei) en Noord-Holland (CVO het Gooi), waarvoor het unieke werkplekbeheer concept voor onderwijsinstellingen, EDUgrip, geleverd zal worden. Aan twee instituten voor kinderen met een gehoorbeperking of taalontwikkelingsstoornis, de Koninklijke Auris en de Koninklijke Kentalis, wordt voor alle instellingen in heel Nederland het door Unilogic ontwikkelde leerlingenadministratie en zorgsysteem EDUscope geleverd. Tenslotte zal Unilogic de totale ICT dienstverlening leveren aan de Sociaal Economische Raad (SER) in Den Haag. Daarbij gaat het om de levering van verbindingen, werkplekken, internetdiensten en multifunctionals.

Unilogic is met 60 hoog opgeleide medewerkers gespecialiseerd in de levering en het beheer van complexe, geïntegreerde ICT oplossingen aan multi site organisaties. Vanuit zeven datacenters worden 135.000 gebruikers met 75.000 werkplekken in heel Nederland bediend. Op basis van een hoge klanttevredenheid realiseert Unilogic jaarlijks sterke groeicijfers. Unilogic werkt met andere gespecialiseerde partners in Nederland samen binnen de Vincere Groep.