de kracht van ICT vertaald úw praktijk
de kracht van ICT vertaald úw praktijk

Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Kentalis en Auris kiezen voor EDUscope

Met gepaste trots kunnen wij bekend maken dat - na een intensief aanbestedingstraject - EDUscope het nieuwe administratiepakket én volgsysteem wordt voor alle leerlingen van de scholen van Kentalis en Auris. 

De besturen Kentalis en Auris hebben diverse zgn. cluster-2 scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Het gaat daarbij om leerlingen die professionele ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken, of taal. De scholen bieden begeleiding, behandeling, onderwijs en onderzoek verspreid over heel Nederland.

Wij zijn er trots op dat EDUscope als 'winnaar' van deze aanbesteding uit de bus is gekomen, waarmee bevestigd is dat dit pakket relevante en kwalitatief hoogwaardige functionaliteiten voor o.a. dit type onderwijs biedt. Andere pluspunten die van doorslaggevende waarde waren, zijn o.a. de mogelijkheid om het pakket volledig op bestuursniveau in te richten (bijv. met specifieke sjablonen, formats, keuzelijsten etc.) en de wijze waarop Unilogic - samen met de besturen - gestructureerd informatie vergaart en gebruikt t.b.v. de verdere ontwikkeling van EDUscope. 

Van 14 t/m 16 december zijn alle administratieve krachten van de beide besturen geschoold, als onderdeel van het migratieproces (van LVS2000 naar EDUscope). Tijdens de cursusdagen was er tijd voor een overheerlijk stukje taart, waarmee de definitieve gunning aan Unilogic/EDUscope gevierd werd.

Lees ook dit nieuwsbericht.

Taart